Elérhetőségek

SCG Diagnosztika Kft. Vizsgálólaboratórium

Cím: 2225 Üllő,
Dóra major
Telefon:
+36-30/948-7747
E-mail:
iroda@scgdiagnosztika.hu
Nyitvatartás


Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

Üdvözöljük az SCG Diagnosztika Kft. Vizsgálólaboratóriumának honlapján. Cégünk elsősorban haszonállattartók részére kínál korszerű és megfizethető állategészségügyi diagnosztikai szolgáltatásokat, de kedvtelésből tartott állatok kórbonctani és kiegészítő diagnosztikai vizsgálatait is elvégezzük.

Vizsgálólaboratóriumunkat az ÁTE üllői telephelyén bérelt épületben üzemeltetjük. Itt az országban egyedülálló módon lehetőségünk van nagytestű haszonállatok, lovak, egzotikus állatok kórbonctani vizsgálatára is. Igen, elefántot is vállalunk, ha úgy hozza a sors. A kórbonctani vizsgálatok mellett kórszövettani, bakteriológiai, parazitológiai, szerológiai és molekuláris biológiai vizsgálatokat végzünk. Mintagyűjtő körjáratunkkal igyekszünk segíteni kollégáinknak a mintabeszállításban is.

Munkatársaink közül többen évek óta aktívak állategészségügyi diagnosztikai továbbképzések terén, tapasztalataikra támaszkodva egész éves továbbképzési programot állítottunk össze, ennek részleteit is hamarosan megtalálhatják honlapunkon. 


Misszió, vízió és egyebek

Vizsgálólaboratóriumunk működtetésének célja a különböző állatfajokkal kapcsolatban felmerülő diagnosztikai kérdések gyors és hiteles megválaszolása korszerű és megbízható módszerek alkalmazásával. A diagnosztikai megrendelések teljesítése során kiemelten ügyelünk a közölt eredmények valódiságára, hitelességére, a megrendelők érdekeinek védelmére, a pontos, megbízható, a kornak megfelelő szakmai színvonalú és pártatlan szolgáltatás nyújtására. A fenti célok elérése érdekében minőségirányítási rendszert működtetünk, továbbá ismereteinket folyamatosan bővítjük, módszereinket és eszközeinket fejlesztjük. Vizsgálólaboratóriumunkat az Állatorvostudományi Egyetemtől bérelt épületben, de független gazdasági szereplőként működtetjük. A honlapunkon található információt, leleteink tartalmát stb. nem egyeztetjük az Egyetem képviselőivel, így ezek nem jelentik az Egyetem hivatalos véleményét vagy állásfoglalását.


Munkatársaink


2013-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen.

Tegnapelőtt, 1992-ben végeztem az azóta újra Állatorvostudományi Egyetemen. A Kórbonctan Tanszéken kezdtem dolgozni

Agrármérnök, mikrobiológus

25 év tapasztalat a molekuláris biológiai diagnosztika területén

Az Állatorvostudományi Egyetemre kihívások keresése és persze az állatok szeretete miatt jöttem.

1998-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, az ISV Zrt. ösztöndíjasaként eleve adott volt a sín, amin haladnom kellett: sertéses szakember leszek.


Vissza az előző oldalra!

SCG Diagnosztika Kft. Vizsgálólaboratórium - Magyar